Epira Oy

Epira Oy on eläinkuivikkeisiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Epiran täysin kotimaiset RUTI-tuotteet valmistetaan Karstulassa puunjalostusteollisuuden puhtaista sivutuotteista.

Epira erottuu muista kuivikevalmistajista monipuolisuudellaan ja aktiivisella tuotekehityksellään. Esimerkiksi RUTI-Rex kopinpehmike ulkokoirille, RUTI-Mix turvekutteri ja RUTI-Raikas hevoskuivike ovat Epiran kehittämiä tuotteita. Yritys on viime vuosina nykyaikaistanut tuotantoaan automatisoimalla tuotantolinjoja, investoimalla koneisiin ja tuotantotiloihin sekä panostamalla tuotekehitykseen. Epira työllistää seitsemän henkilöä ja sen liikevaihto on reilut miljoona euroa.

Epira tuottaa ja toimittaa kuivikkeita sekä ammatti- että harrastekäyttöön avainlippumerkityn RUTI-tuotemerkkinsä alla. Eläinten hyvinvointi on tärkeä asia niin eläinten omistajille kuin Epirallekin.

Arvomme ovat:

  • Ekologisuus: kestävä kehitys ja luonnonmukaisuus
  • Joustavat toimitukset ja luotettavuus
  • Kotimainen työ ja raaka-aine
  • Eläinten hyvinvointi

Epiran jo yli 30-vuotinen taival alkoi vuonna 1987. Tutustu tarkemmin Epiran historiaan »

Asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Epiran tuotantoon. Kokoa sinäkin oma ryhmäsi ja tulkaa yhdessä tutustumaan Epiran tuotantoon ja tuotteisiin. Tehdaskierroksen päätteeksi vieraille tarjotaan kahvit ja tuotenäytteitä.