Ulkokoirien terveys on tärkeää

Kun koira asuu ulkona kopissa, pitää sillä olla pehmeä, kuiva ja lämmin peti. Ruti-Rex on lastuvillasta tähän käyttöön kehitetty lisäaineeton erikoiskuitu, joka on ohutta ja riittoisaa. Puukuitu on puhdas luonnontuote, jonka voi hävittää kompostoimalla tai käyttää sytykkeenä. Kopeissa käytettyjen olkien tai heinien ongelmana on ollut pöliseminen, joka voi aiheuttaa silmäongelmia.

- Minulle koiraihmisenä koirien hyvinvointi on tärkeää. Ruti-Rex on Epiran kehittämä kopinpehmike, joka pitää koiran kuivana ja estää kovettumien muodostumista jalkoihin. Se toimii eristeenä, imee hyvin kosteutta, ei pölise ja pitää koiran hyväntuoksuisena, toimitusjohtaja Pirjo Ruuska kertoo.

Asiakkaiden keskuudessa Ruti-Rexin kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Kotimaisuus, ekologisuus ja joustavat toimitukset ovat Epiran valtteja.

Metsästystä harrastava kehityspäällikkö Ahti Lehtomäki on itse todennut Ruti-Rexin edut. Hän asensi koiransa koppiin kameran ja totesi koiran viihtyvän lastuvillapedillä. Hyvät unet takaavat koirankin hyvinvoinnin, hän muistuttaa.

- Terve ja virkeä koira jaksaa juosta metsässä.

Ruti-Rexiä on koirien lisäksi käytössä asiakkailla niin pienjyrsijöillä ja kaneilla kuin isommillakin lemmikki- ja tuotantoeläimillä.