Ulkokoirien terveys on tärkeää

Kun koira asuu ulkona kopissa, sillä pitää olla pehmeä, kuiva ja lämmin peti. Olkien tai heinien ongelmana on pöliseminen, joka voi aiheuttaa silmäongelmia. Ruti-Rex on lastuvillasta kehitetty lisäaineeton erikoiskuitu, joka on ohutta ja riittoisaa. Epiralla halutaan edistää ekologisia valintoja. Puukuitu on puhdas luonnontuote, jonka voi hävittää kompostoimalla tai käyttää sytykkeenä.

– Ruti-Rex on Epiran kehittämä kopinpehmike, joka pitää koiran kuivana ja estää kovettumien muodostumista jalkoihin. Se toimii eristeenä, imee hyvin kosteutta, ei pölise ja pitää koiran hyväntuoksuisena, toimitusjohtaja Pirjo Ruuska kertoo. – Minulle koiraihmisenä niiden hyvinvointi on tärkeää. Myös kotimaisuus, ekologisuus ja joustavat toimitukset ovat Epiran valtteja. Asiakkaiden keskuudessa Ruti-Rexin kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta.

Metsästystä harrastava kehityspäällikkö Ahti Lehtomäki on itse todennut Ruti-Rexin edut. Hän asensi koiransa koppiin kameran ja totesi koiran viihtyvän lastuvillapedillä. Hyvät unet takaavat koirankin hyvinvoinnin, hän muistuttaa. – Terve ja virkeä koira jaksaa juosta metsässä.