RUTI-Mix on lähes pölyämätön, erittäin riittoisa eläinkuivike, joka pysyy hyvin eläinten alla. Siinä kutterin imukykyä on entisestään parannettu turvelisäyksellä, ja RUTI-Mixin imukyky onkin erinomainen. Optimaalisen rahkaturvelisäyksen ansiosta yhdistelmäkuivike säilyy vaaleana ja tuoksuu puulta eikä juurikaan likaa kuivitusympäristöä. Kuivike kulkeutuu hyvin lantakanavissa ja maatuu kutteria paremmin. Rahkaturve tulee paikallisilta turvetuottajilta.

Tuote on kehitetty eläinten ja ihmisen hyvinvointia ajatellen, ja se soveltuu kuivikekäytön lisäksi myös kompostin tukiaineeksi ja puuceen hajunsitojaksi. Kuivikelavat voi säilyttää ulkona, eikä kuivike jäädy talvella paaleissa.

Muistathan hintavertailua tehdessäsi paalihinnan sijaan kysyä tuotteiden kilohinnat ja verrata hinta-laatusuhdetta. Eri valmistajien paaleissa on suuria eroja niin painossa kuin laadussakin, mutta kilohinnan perusteella erikokoisia pakkauksia voi verrata keskenään. Irtopuruun verratessa on hyvä pitää mielessä, että paaleihin pakattua kuiviketta mahtuu kuljetuskuormaan enemmän, sen voi varastoida ulkona, sen käsittely on helpompaa ja muovipakkauksessa se pysyy kuivana.

Paalin paino n. 25 kg
Lavalla 30 paalia

Nuppi: 11 lavaa, yhteensä 330 paalia
Kärry: 22 lavaa, yhteensä 660 paalia
Rekka: 33 lavaa, yhteensä 990 paalia

Ota yhteyttä ja kysy tarjous »

Kokemuksia:

RUTI-Mix on minun valintani
Mix on sopivan painavaa ja siten riittoisaa.

Epira on luotettava toimittaja
Epiran kuivikkeiden iso etu on niiden tasalaatuisuus.