RUTI-Rex on lastuvillasta kehitetty erikoiskuitu ulkokoirille. Havupuukuitu toimii eristeenä ja kuivattaa tehokkaasti koiran kostean turkin. Se myös estää kovettumien muodostumisen koiran jalkoihin, kestää pitkään katkeilematta ja pysyy hyvin paikallaan koirankopissa. Oljesta ja heinästä poiketen tuote ei aiheuta koiran terveydelle vaaraa, vaan tasalaatuisena ja pölyämättömänä se pitää koiran kuivana, vireänä ja hyväntuoksuisena.

RUTI-Rex on lisäaineeton, ohut ja hyvin riittoisa. Valitsemalla puhtaan ja turvallisen kuivikkeen pidät eläimet terveinä. Kotimaiset RUTI-kuivikkeet on valmistettu puhtaista suomalaisista luonnon raaka-aineista. Käytetyn tuotteen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla tai polttamalla. RUTI-Rexillä on erittäin laaja käyttäjäkunta Suomessa. Mikäli haluat käyttää tuotetta miedomman tuoksuisena, avaa paali tuulettumaan ennen käyttöä vähentääksesi puun luontaista tuoksua.

Paaleissa myytävään lastuvillaan verrattuna RUTI-Rex on pehmeämpää ja ohuempaa puukuitua.

Tuotetta on saatavana maatalouskaupoista ja lemmikkieläinkaupoista. Saatavilla myös suoraan Karstulan tehtaalta noudettuna.

Paalin paino n. 8-10 kg
Lavalla 21 paalia

Ota yhteyttä ja kysy tarjous »

Kokemuksia:

Ulkokoirien terveys on tärkeää
Terve ja virkeä koira jaksaa juosta metsässä.

Kultaa tassuissa: Kopinpehmikkeenä Ruti-Rex
Seitsemän lämmitetyn koirankopin pehmikkeenä käytetään RUTI-Rexiä.

Pitkäkorvien planeetta: Häkkiä talvikuntoon
Kanien häkissä heinä vaihtui RUTI-Rexiin.

Karvakorvat: Kopin siivousta ja joulukuun shoppailut
Uusi kopinpehmike ei pölissyt kuten vanhat oljet.

Video:

RUTI-Rex toimii myös unisen Juuso-karhun talvipesän pehmikkeenä.